Velkommen til MAINICO

Velkommen til…

Mit navn er Majbrith Nielsen, og jeg er indehaver af MAINICO.

For mere end 25 år siden fandt jeg mig selv tænke mere og mere over “sundhed”  og især vores eget sundhedsvæsen gav årsag til mange tanker. Derfor fyldte jeg min “hardisk” med information fra bøger, kurser, foredrag osv. Som jeg stadig gør den dag i dag. Jeg er et nysgerrigt menneske, og nyder at blive klogere.

 Det første store skridt og mærkbare forandring var mit møde med Louise Hay. Hun blev kimen til min arbejde med at “vende tanker” og min tro på egne evner og styrke. 2 parametre som jeg i den grad har gjort brug af..og haft behov for.

 Vejen til mit autentiske “jeg” og den jeg er i dag, har jeg været udfordrende…for at sige det mildt.

Jeg har gennemgået 3 kegleoperationer, fået fjernet livmoderen, haft stress, angst, forbigående blodprop i hjernen og i Maj 2020 fik jeg konstateret brystkræft. Jeg har været sendt til tælling, været helt nede og kravle. Kroppen har været fyldt med angst, og min hjerne har været “sort”. Jeg har været i et hul, jeg aldrig troede jeg kom op ad igen. Men det gjorde jeg ! For med en kæmpe portion stædighed, al min viden fra uddannelser, kurser, stædighed og livserfaring fandt jeg både lyset og min vej igen. 💚

I dag står jeg her og kan se fremad. Frem mod et liv fyldt med mening, glæde og skønne oplevelser med venner og familie.

Min vision og min store erfaring bruger jeg til at hjælpe dig videre. Jeg vil altid være 100% ærlig og du vil altid være i trygge hænder hos mig.

Glæder mig meget til at møde dig.  

Majbrith