Din krop ⭐️ Dit helbred ⭐️ Dit liv 

Massage

Wellness Massage / gravidmassage til dig som vil have det godt!

Vi ved alle, hvor travlt livet kan være, og det er vigtigt at finde tid til at pleje både krop og sind. Egenomsorg i højeste potens!
MAINICO tilbyder en afslappende atmosfære med dæmpet belysning samt beroligende musik (hvis du ønsker det) samt en opvarmet briks! Alt for at fremme ro og velvære.

Lad et par varme professionelle hænder sende ro og velvære ind i kroppen. Med blide tryk og lange strøg, vil du mærke hvordan wellness massage / gravidmassage giver dig ro i krop og sind…øger blodgennemstrømningen og afspænder muskler og bindevæv. Findes der noget bedre end at lukke øjnene og bare tage imod? Du skal ikke gøre noget for nogen – du skal ikke svare på noget. Du skal blot nyde!

Er du gravid (+12 uger) vil du nyde min briks med indbygget plads og støtte til maven. En af de bedste “gravid-brikse” der findes på markedet.

Wellness massage understøtter kroppens naturlige helingsproces, og har en stor afstressende effekt på din krop, og for den gravide kan det bla.  lindre bækken og rygsmerter samt lindre hævet fødder og ben.

Anmeldelser fra tilfredse kunder:

Et par ord fra en tilfreds og glad Marie:

“Jeg har i dag fået graviditetsmassage, og blev meget overrasket over hvor skønt det var! Fuldstændig fantastisk afslappende, og på en dejlig briks hvor der var god plads til den gravide mave. Det skal jeg helt sikkert igen! “⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Også fra Anne-Sophie:

“Jeg har fået den mest fantastiske graviditetsmassage ved Majbrith, det kan på det varmeste anbefales. Skøn briks med god plads til maven “⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fra Niels som kommer fast:

“Du får mig utrolig hurtig til at slappe af, og du er ganske enkelt fremragende”

Jeg sætter en stor ære i  altid leve op til egne krav, samt alle de roser jeg har fået med på vejen.

Mainico udsteder selvfølgelig også gavekort, så du kan give en særlig dejlig gave til en du holder af. Gavekortet kan udstedes på beløb eller tid. Kortet bliver pakket ind i fin gaveæske, og lige klar til at give videre.´

Gør noget godt for dig selv …det er og vil altid være den bedste investeringnu og for fremtiden.

Glæder mig til at se dig!

 

Mainico tilbyder følgende :

LUKSUS Pakken!
1,5 times forkælelse til dig selv eller en du holder af.!
Vi starter med 1-1 Yin yoga og afslutter med en skøn behandling/massage.
Du vil tage hjem med ny energi, overskud og velvære.!
Pris : dkr. 950,00  / forløb over 3 gange : dkr. 2.500,00

Wellness Massage/Gravidmassage
30 min. : Pris dkr. 299,00 / Klippekort 5 klip : dkr. 1.300,00

60 min. : Pris dkr. 599,00 / Klippekort 5 klip : dkr. 2.795,00

Til massage bruges følgende olie: Koldpresset mandelolie Den ideelle olie til massage, p.g.a. oliens store indhold af linolsyre. Virker blødgørende og regenererende på hudcellerne.