⭐️ ⭐️  ⭐️  Vil du have forandring og professionel hjælp?  ⭐️ ⭐️ ⭐️

Min rejse…

Mit navn er Majbrith Nielsen, og jeg er indehaver af MAINICO.

For mere end 25 år siden fandt jeg mig selv tænke mere og mere over “sundhed”  og især vores eget sundhedsvæsen gav årsag til mange tanker. Derfor fyldte jeg min “hardisk” med information fra bøger, kurser, foredrag osv.

 Det første store skridt og mærkbare forandring var mit møde med Louise Hay. Hun blev kimen til min arbejde med at “vende tanker” og min tro på egne evner og styrke. 2 parametre som jeg i den grad har gjort brug af..og haft behov for.

 Vejen til mit autentiske “jeg” og den jeg er i dag, har jeg været udfordrende…for at sige det mildt.

Jeg har gennemgået 3 kegleoperationer, fået fjernet livmoderen, haft stress, angst, forbigående blodprop i hjernen og i Maj 2020 fik jeg konstateret brystkræft. Jeg har været sendt til tælling, været helt nede og kravle. Kroppen har været fyldt med angst, og min hjerne har været “sort”. Jeg har været i et hul, jeg aldrig troede jeg kom op ad igen.

Men lyset fandt min vej 💚

For i min “værktøjskasse” fandt jeg min redningskrans.

Jeg fandt værktøjer og styrke, jeg ikke troede jeg havde. Min viden fra mine uddannelser som Kranio Sakral Terapeut, BMS behandler, NADA udøver og Yogalære blev i stor stil brugt. Mens jeg gik “solen sort” lavede jeg en aftale om, at også denne kamp ville og skulle jeg vinde !

Og vinde det gjorde jeg!  Så i dag står jeg her og kan se fremad. Frem mod et liv fyldt med mening, glæde og skønne oplevelser med venner og familie.

Min styrke, min livserfaring og de mange behandlinger jeg har givet gennem årene, giver mig redskaberne til at gøre en positiv forskel. Desuden er jeg lige så autentisk i mine behandlinger, som jeg er i mit liv, og derfor vil du hos mig  

altid være i trygge hænder…..